Akupunktur til gravide ved jordemoder

Akupunktur er effektiv til behandling af graviditets kvalme og opkastninger

Få hjælp til dine graviditetgener. Herunder effektiv behandling af graviditets kvalme og opkastninger, bækkenløsning og smerter, hovedpine, lægkramper og væske i kroppen. Prøv tre behandlinger med akupunktur til gravide – det hjælper langt de fleste.

Akupunktur er effektiv til behandling af graviditets kvalme

Alt for mange kvinder har graviditets kvalme uden at få den nødvendige hjælp. Den generelle holdning at graviditet ikke er nogen sygdom og det er bare noget man må leve med.
Ofte er det ikke bare morgenkvalme, men derimod ubehag og kvalme i døgndrift, i ugevis og månedsvis. Mange gravide bruger alt deres energi på at “overleve” og, hvis de overhovedet kan stå på deres ben, på at gå på arbejdet. Sådan skal det ikke være – Der er hjælp at få.

Akupunktur kan afhjælpe graviditets kvalme

Jo før behandlingerne startes, jo bedre effekt og jo færre behandlinger er nødvendigt. Især hvis man kaster op er det vigtigt med hurtig indsats, så kroppen ikke når at blive alt for svækket. Du skal regne med 2 til 3 behandlinger om ugen indtil du har det markant bedre. Kostændringer sammen med akupunktur hjælper dig helt eller delvis af med kvalmen. Den bedste behandling opnås ved en individuel tilpasset akupunkturbehandling ved en uddannet akupunktør. Læs mere om graviditetskvalme

Akupunktur til gravide

I dag anvendes akupunktur under fødslen på de fleste danske fødeafdelinger – fordi det er en effektiv behandlingsmetode, og behandlingen er uden bivirkninger. Desværre er akupunkturbehandling til de gravide her i Region Hovedstaden fjernet pga. økonomi og jordemoder mangel. I Jylland er de gravide bedre stillet. Læs undersøgelse fra Kolding sygehus om hvor effektiv akupunktur er mod graviditet kvalme og opkastninger. 

Gravidmassage ved jordemoder

Akupunktur kan afhjælpe bækkensmerter – Bækkenløsning

Allerede efter den første behandling med akupunktur vil du opleve færre smerter. Det betyder dog noget hvor længe du har haft bækkensmerterne, i forhold til hvor hurtigt og effektiv akupunktur kan fjerne smerterne. Langt de fleste oplever markant bedring efter nogle få behandlinger med max en uges interval.

Ca. halvdelen af alle gravide får bækkensmerter i løbet af graviditeten. En del får så voldsomme smerter, at det medfører daglig nedsat funktionsniveau. Kommer smerterne tidligt i graviditeten, før 25. uge, er det alt afgørende at få gjort noget ved det inden det bliver ”kronisk”. Går du med det for længe uden at gøre noget, samtidig med at den fysiske belastning fra graviditeten vokser, besværliggøres en mulig bedring. Det er meget nemmere at hjælpe kroppen før den bliver alt for udfordret.

Når du kommer hos mig i Isis Klinikken

Jeg har gode erfaringer med at behandle bækkensmerter. Jeg behandler dig ud fra dine specifikke problemer. Alt efter behov anvender jeg både akupunktur på kroppen og øre akupunktur. Øreakupunktur er små plastre med en lille nål, som sættes på øret og får lov til at sidde der op til 2 uger, herved styrkes og forlænges effekten af behandlingen.

Det bedste jeg ved, er at se endnu en gravid forlade klinikken efter hun har fået det meget bedre

Bækkensmerter - Bækkenløsning - Undgå smerter

Hvad kan du gøre ved bækkensmerter - bækkenløsning

En blanding af træning i varmtvandsbassin, yoga øvelser eller blid bækkenbundstræning med fokus på afspænding samt akupunktur evt. kombineret med massage er meget virksomt og kan i de fleste tilfælde afhjælpe smerterne helt. 

I din dagligdag er det vigtigt at din siddehøjde passer til din krop. Fødderne skal kunne nå jorden fladt, knæene skal være under hofteledet, så du ikke lukker for cirkulation i lysken.
Hvil dig og sig fra når noget gør ondt.

Undgå at krydsede benene og hold knæene sammen når du skal ind og ud af sengen eller bilen.

Hav gerne en pude mellem knæene når du ligger på siden.

Hør mere om akupunktur til gravide

Læs mere om akupunkturbehandling til afbalancering og modning af kroppen før fødslen samt fødselsstimulerende akupunktur her!
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om akupunktur til gravide, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 25 39 66 04 eller send en e-mail til henny@isisklinikken.dk.

Scroll to Top