Jordemoder

Få den hjælp du har brug for af en erfaren jordemoder og akupunktør med tid til dig

Graviditetsundersøgelse, individuel fødselsforberedelse, snak om tidligere forløb og/eller uro, stress ellers angst samt behandling af graviditetsgener

Jeg tilbyder jordemoderkonsultationer, hvor jeg udfører de almindelige graviditetsundersøgelser: vurderer fostrets vækst, lytter til hjertelyd, måler blodtryk og undersøger urinprøver.
Jeg har stor erfaring som jordemoder og hjælper dig meget gerne med dine udfordringer. Bestil tid eller skriv til mig og lad os finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig med det du har brug for.

På baggrund af min jordemoderfaglige viden rådgiver og vejleder dig om dit forløb som gravid og svare på alle dine spørgsmål omkring din graviditet, fødsel og barseltiden. Der er tid til at tale om dine forestillinger, ønsker, tvivl og usikkerhed omkring fødslen og tiden, der følger med det lille ny familiemedlem.

Har du født før eller har andre udfordrende oplevelser, som skaber usikkerhed eller problemer omkring din graviditet eller fødsel, er det vigtigt at få snakket om det undervejs i graviditeten. Erfaringer viser, at en fødsel bliver mere harmonisk med færre komplikationer, hvis den gravide kvinde løbende bearbejder sin angst og bekymringer under graviditeten i stedet for at ”gemme” dem indeni.

Isisklinikken - jordemoder

Få en god graviditet og start på moderskabet Plej dig selv og din krop i graviditeten

Jo mere omsorg du nærer dig selv og din krop med under graviditeten, jo nemmere kommer du gennem både graviditeten og fødslen. Jordemoderkonsultationerne er vigtige rum, hvor du kan få hjælp til dine bekymringer og udfordringer. Dette kan fint kombineres med behandlinger med akupunktur og massage.  Læs om akupunktur og massage.

Forberedelse til fødslen med akupunktur

Det er vigtigt at du som er gravid nærer omsorg for din krop og dig selv for at få en god graviditet og fødsels oplevelse. Jeg kan med akupunktur hjælpe dig til at få den bedst mulige graviditet ved at lindre eller fjerne kvalme og opkastninger, også kaldet hyperemesis, søvnproblemer, kramper, smerter, bækkenløsning og væskeophobning.

Fra 36-37 graviditetsuge anbefaler jeg fødselsmodning med akupunktur en gang om ugen indtil fødsel. Evt. kombineret med Robozzo og Spinning Baby, øvelser som kan hjælpe barnets hoved rigtigt ned i bækkenet således at fødslen nemmere går i gang og forløber bedst muligt.

Når du er forbi terminsdatoen anbefaler jeg akupunktur som er lidt mere ve-stimulerende kombineret med hindeløsning, Robozzo og SpinningBaby. Dette kan gentages 2-3 gange om ugen indtil til aktiv fødsel.

At forberede kroppen til fødslen ved hjælp af akupunktur, hjælper dig til at blive mere rolig, minimere genere fra kroppen så som bækkensmerter og væske, så fødselskræfterne får de optimale forhold og du og dit barn får en god fødsel og start på den nye familie.

For mere information

kontakt mig på telefon: 25 39 66 04 eller
mail: hjemmejordemoder@gmail.com

Scroll to Top