Jordemoder

Få den hjælp du har brug for af en erfaren jordemoder og akupunktør med tid til dig

Graviditetsundersøgelse, samtale og privatjordemoder til hjemmefødsel

Jeg tilbyder jordemoderkonsultationer, hvor jeg udfører de almindelige graviditetsundersøgelser: vurderer fostrets vækst, lytter til hjertelyd, måler blodtryk og undersøger urinprøver.
Jeg har stor erfaring med hjemmefødsel og hjælper dig som privatjordemoder meget gerne. Ring til mig og lad os finde ud af hvordan jeg kan hjælpe dig med det du har brug for.

På baggrund af min jordemoderfaglige viden jeg rådgiver og vejleder dig om dit forløb som gravid og svare på alle dine spørgsmål omkring din graviditet, fødsel og barseltiden. Der er tid til at tale om dine forestillinger, ønsker, tvivl og usikkerhed omkring fødslen og tiden, der følger med det lille ny familiemedlem. En del af konsultationerne kan foregå via telefon eller Skype.

Har du født før eller har andre udfordrende oplevelser, som skaber usikkerhed eller problemer omkring din graviditet eller fødsel, er det vigtigt at få snakket om det undervejs i graviditeten. Erfaringer viser, at en fødsel bliver mere harmonisk med færre komplikationer, hvis den gravide kvinde løbende bearbejder sin angst og bekymringer under graviditeten i stedet for at ”gemme” dem indeni.

Isisklinikken

Forberedelse til fødslen med akupunktur

Det er vigtigt at du som er gravid nærer omsorg for din krop og dig selv for at få en god graviditet og fødsels oplevelse. Jeg kan med akupunktur hjælpe dig til at få den bedst mulige graviditet ved at lindre eller fjerne kvalme og opkastninger, også kaldet hyperemesis, søvnproblemer, kramper, smerter, bækkenløsning og væskeophobning.

Fra 36-37 graviditetsuge anbefaler jeg fødsels-modning med akupunktur en gang om ugen indtil fødsel. Evt. kombineret med Robozzo og Spinning Baby, øvelser som kan hjælpe barnets hoved rigtigt ned i bækkenet således at fødslen nemmere går i gang og forløber bedst muligt. Når du forbi terminsdatoen anbefaler jeg akupunktur som er lidt mere ve-stimulerende kombineret med hindeløsning, Robozzo og SpinningBaby. Dette kan gentages 2-3 gange om ugen indtil til aktiv fødsel.

At forberede kroppen til fødslen ved hjælp af akupunktur, hjælper dig til at blive mere rolig, minimere genere fra kroppen så som bækkensmerter og væske, så fødsels-kræfterne får de optimale forhold og du og dit barn får en god fødsel og start på den nye familie.

For mere information kontakt mig på telefon: 25396604 eller mail: hjemmejordemoder@gmail.com
Rul til toppen