Book Online

Akupunktur til gravide

Akupunktur til gravide ved jordemoder

Akupunktur er effektiv til behandling af graviditets kvalme og opkastninger

Få hjælp til dine graviditetgener. Herunder effektiv behandling af graviditets kvalme og opkastninger, bækkenløsning og smerter, hovedpine, lægkramper og væske i kroppen. Prøv tre behandlinger med akupunktur til gravide - det hjælper langt de fleste.

Få en god graviditet

Akupunktur egner sig specielt godt til at lindre og eller fjerne mange forskellige graviditetsproblemer og smerter, som for eksempel:

Ofte kombinere jeg akupunktur til gravide med massage for at få øget velværet i kroppen, samtidig med at nålene får lov til at gøre deres arbejde. Jeg udfører akupunkturbehandling på min klinik i Vanløse, København.

Der er mange gode grunde til at gøre noget ved graviditet gener

Jo bedre du har det, jo mere overskud har du til resten af graviditeten, fødslen og tiden efter med dit lille barn. Derfor anbefaler jeg at du får hjælp til at fjerne dine smerter og ubehag. Døjer du med svær kvalme og opkastninger, så er det svært at bevare glæden, og det kan endda ende med, at du mister lysten og glæden ved det barn, du bærer på. Er du bange og urolig for fødslen er det rigtig godt at modne kroppen ved hjælp af fødselsmodnede akupunktur eller hvis du går for meget over terminsdatoen, så kan mere fødselsstimulerende akupunktur måske hjælpe dig.

Akupunktur er effektiv til behandling af graviditet kvalme

Alt for mange kvinder har graviditets kvalme uden at få den nødvendige hjælp. Desværre er den generelle holdning at graviditet ikke er nogen sygdom og at graviditet kvalme bare er lidt morgenkvalme der går over igen. Men ofte er det ikke bare lidt morgenkvalme, men derimod ubehag og kvalme i mere eller mindre i døgndrift, i ugevis og nogle gange månedsvis. Dette medfører at mange gravide bruger alt deres energi på at "overleve" og hvis de overhovedet kan stå på deres ben, på at gå på arbejdet. Sådan skal det ikke være, akupunktur er effektiv til behandling af graviditet kvalme.

Kvinde får akupunktur til gravide behandling

I dag anvendes akupunktur under fødslen på de fleste danske fødeafdelinger – fordi det er en effektiv behandlingsmetode, og behandlingen er uden bivirkninger. Desværre er akupunkturbehandling til de gravide her i Region Hovedstaden fjernet pga. økonomi og jordemoder mangel. I Jylland er de gravide bedre stillet. Læs undersøgelse fra Kolding sygehus om hvor effektiv akupunktur er mod graviditet kvalme og opkastninger. 

Akupunktur til gravide

Akupunktur er effektiv til behandling af kvalme og opkastninger. Jo før behandlingerne startes, jo bedre effekt og jo færre behandlinger er nødvendigt. Især hvis man kaster op er det vigtigt med hurtig indsats, så kroppen ikke når at blive alt for svækket. Du skal regne med 2 til 3 behandlinger om ugen indtil du har det markant bedre. Kostændringer sammen med akupunktur hjælper dig helt eller delvis af med kvalmen. Den bedste behandling opnås ved en individuel tilpasset akupunkturbehandling ved en uddannet akupunktør.

Rul til toppen