Book Online

Massage

Massage med kærlige hænder giver velvære & nydelse

Massage og akupunktur København, Vanløse

Slip af med smerter, spændinger og ubehag og genfind din sundhed, livsglæde og indre styrke.​​​

Helkrops massage med olie

Massage påvirker dit psykiske velvære og er et vigtigt redskab til at afhjælpe anspændthed, nervøsitet, infiltrationer og myoser som kan skyldes overbelastning, stress, angst eller bekymringer m.m.

Massage til vedligeholdelse af kroppen

Massage er for mange en luksus, de alt for sjældent giver til sig selv - medmindre det har gjort ondt meget længe. Sørger du for at lindre muskelspændingerne allerede i den første fase, kommer du dig meget hurtigere. Regelmæssig massage vedligeholder din krops vitalitet.

Massage med valgfri akupunktur

Kombineres massage med akupunktur får man ekstra meget ud af begge behandlingsformer. Massagen virker mere afspændende og akupunkturen får optimale vilkår for at bringe kroppen i balance. Akupunkturnålene placeres løbende feks. først på benene mens jeg masserer nakke og skuldrene og fjernes så når jeg masserer området hvor de sidder. Læs mere om akupunkturbehandlingerne her

Kombineres massage med akupunktur får man ekstra meget ud af begge behandlingsformer. Massagen virker mere afspændende og akupunkturen får optimale vilkår for at bringe kroppen i balance. Akupunkturnålene placeres løbende feks. først på benene mens jeg masserer nakke og skuldrene og fjernes så når jeg masserer området hvor de sidder.

Massage kan afhjælpe kroniske tilstande og hyppige tilbagevendende smerter

Har du rygsmerter, er nakke og skuldre spændte, døjer du med hovedpine og migræne eller er du stresset med søvnproblemer, uro og angst og trænger til at slappe af, så vælg at få massage kombineret med akupunktur. Hele behandlingen med alt inkl. varer en time. Behandlingen tilrettelægges individuelt fra gang til gang og vi finder undervejs ud af om og hvor meget eller lidt akupunktur du ønsker og har behov for. Alle er velkomne. Jeg har mere end 25 års erfaring som massage terapeut og 10 år som akupunktør. Det meste af tiden har jeg haft klinik i København, nu ligger klinikken i Vanløse.

Behandling der forandrer!

Rul til toppen