Henny Jensen – Privatjordemoder, Akupunktør og Massageterapeut.

En behandler med baggrund i både det etablerede sundhedsvæsen og den alternative verden.

Henny Jensen – Hjemmejordemoder®

Mig og min baggrund

Jeg hedder Henny og er indehaver af Isis Klinikken. Jeg er født i 1958, og har en datter på 38 år og 2 dejlige børnebørn, Stella fra august 2010 og Vilma fra september 2021.

Jeg har fast mormordag hver tirsdag sammen med Vilma.

I Isis Klinikken tilbyder jeg behandling med akupunktur evt. kombineret med afspændende og healende massage eller zoneterapi samt jordemoderkonsultationer med graviditets undersøgelser, akupunktur til graviditets gener, fødselsmodnede og stimulerende akupunktur samt hindeløsning.

Mit speciale er kvindeproblematikker: Menstruation-, fertilitet-, graviditet-, fødsel-, barsel- og overgangsalder- problemer. Alle, både mænd og kvinder kan have stor gavn af mine behandlinger, som både kan afhjælpe smerter, stress, hovedpine/migræne, søvnproblemer m.m..

Jeg har i mere end 30 år beskæftiget mig med behandling, og min baggrund som jordemoder, massør, akupunktør og viden om kropsterapi og personlig udvikling, har givet mig et stort udvalg af redskaber, som igen og igen viser sig at være til glæde for dem som kommer til mig, ikke mindst for gravide og barslende.

For at opnå den mest effektive behandling kombinerer jeg ofte massage og akupunktur eller zoneterapi og akupunktur. Den fysiske behandling med mine hænder, samtidig med at akupunkturnålene virker, får kroppen til at slappe mere af, mens energibaner og punkter bliver stimuleret. Dette får behandlingen til at være yderst virksom og balancerer kroppens egne ressourcer.

Isisklinikken - jordemoder

Min faglige baggrund

Jeg er autoriseret jordemoder fra Sundhedsstyrelsen, 2001 og Sundhedsautoriseret Akupunktør (SA) (RAB registeret)

Jeg deltager løbende i efteruddannelses og vedligeholdelses kurser, inden for jordemoderfaget, akupunktur, personlig udvikling og meditation.

Jeg har haft egen klinik med massage, zoneterapi og personlig udvikling fra 1986 til 1998.
Fra 2005 har jeg været Privatpraktiserende jordemoder. I 2010 åbnede jeg Isis Klinikken og har siden arbejdet på fuld tid her som jordemoder, akupunktør, massageterapeut og zoneterapeut.

Som jordemoder har jeg været ansat på Rigshospitalet, Gentofte Amtssygehus og Holbæk sygehus. Jeg har været privatjordemoder i Vestsjællands Hjemmefødselsordning, og jordemodervikar i Grønland og for vikarbureauet Kinnerupcare.

Uddannelser

Scroll to Top