Referencer

Grete Møller Andersen

Jeg er kommet hos Henny når jeg har haft behov igennem mindst 20 år. Henny har virkelig mange redskaber i værktøjskassen til at åbne både krop og sind og har været en stor hjælp for mig. 

Hun har en fantastisk evne til at komme ind bag det der slider på sjælen, vi har haft mange gode samtaler og jeg har fået ideer til øvelser m.v. Jeg kan kun anbefale at komme i Hennys hænder!!

Tine Rolf

Har gået fast hos Henny i en årrække grundet udfordringer med mit stofskifte og for at “optimere” min krop og balancer inden og under graviditet. Jeg er gennem hele forløbet blevet mødt af en super professionel og omsorgsfuld behandler. Henny viste god forståelse for, hvor jeg var, hvad jeg havde brug for og begrænsede sig ikke kun til, hvad jeg synes var relevant, men så holistisk på min krop og mig. Kan kun give Henny mine bedste anbefalinger.

Sanne Støvelbæk

“Når hedeturene bliver for slemme og sveden pibler, er det Henny der sørger for at stabilisere min temperatur. Det er en helt ubeskrivelig lettelse. At så få nåle kan hjælpe så meget. Mine “varmeste” anbefalinger. Gå til Henny og få temperaturen ned.”

Mikkel Volden

Henny formåede at skabe ro omkring graviditeten for både min kæreste og jeg. Det var vigtigt for os at have en tryg oplevelse efter en tumult første graviditet. Det formåede Henny i den grad at give os. Hendes ro og evne til at spørge ind til de rigtige ting gør Henny til meget mere end blot en dygtig jordemoder og akupunktør. Hos hende får man en unik pakke

Kamille Liv Frederiksen

Jeg har siden 2011 gået til massage og akupunktur hos Henny, som er eminent til at skabe et trygt rum. Jeg oplever Henny som et meget kærligt og professionelt menneske, som mærker “hvor man er”. Henny begynder hver session med lige at høre hvor man er, hvilket giver en ro. Nogle gange er det skavanker Henny får til at forsvinde, andre gange er behandlingen mere af afslappende karakter. Jeg går altid glad og beriget derfra både fysisk og mentalt. Jeg giver Henny mine bedste anbefalinger.

Francesca Brivio

Henny har været en fantastisk hjælp igennem min graviditet. Både igennem dybe samtaler hvor hun lytter og forstår hvad der bliver sagt, og til at hjælpe med forstyrrelser og smerter igennem massage, akupunktur og rådgivning. Derudover fulgte jeg også et fødselsforberedelseskursus hun tilbød, og på trods af at det var min 2. graviditet, var det stadig et meget givende forløb. Henny kunne give mig ny viden og vigtige redskaber til både graviditeten og fødslen, som jeg ville ønske jeg havde haft fra min første graviditet. De varmeste anbefalinger af Henny fra mig!

Verena Markert

Igennem 4 år har jeg fået behandling på Isis Klinikken. Her beherskes massage, akupunktur og zoneterapi med så megen intuition at jeg får lige den behandling, jeg har gavn af. Når man har min alder, 70 år, er det dejligt at kende et sted, hvor man kan få hjælp til at bringe kroppen i balance.

Erland Markert

Gennem flere år har jeg fået behandling på Isis Klinikken i Vanløse. Henny Jensen, Isis Klinikken, er jordemoder, men som mandlig klient med Parkinsons syge har jeg haft stor gavn af Hennys brede erfaring indenfor massage, akupunktur og zoneterapi.

Christina Hoffer

Henny hjalp mig første gang i 2012, da jeg som højgravid havde meget vand i kroppen og heraf højt blodtryk. Min positive erfaringer med Hennys behandlinger gjorde, at det var naturligt at søge hjælp hos Henny i forbindelse med en stress-sygemelding sidste år. Hennys behandlinger har ikke kun lindret mine fysiske symptomer, men hendes empatiske og spørgende tilgang har også gjort, at jeg har fået sat ord på og redskaber til at håndtere den mentale del af at blive syg med stress. Jeg vil give mine varmeste anbefaling af Henny.

For mere information

kontakt mig på telefon: 25 39 66 04 eller
mail: hjemmejordemoder@gmail.com

Scroll to Top