Akupunktur

Akupunktur kan fjerne smerter, hedeture og søvnproblemer samt er effektiv til fertilitetsbehandling

Lad akupunktur hjælpe dig med migræne, smerter i ryg, lænd og nakke eller søvnløshed, hedeture, kvalme m.m

Akupunktur

Akupunktur er en del af Tradition Kinesisk Medicin, en gammel kinesisk diagnose og behandlings form. Til akupunkturen anvendes meget tynde nåle som placeres forskellige steder på kroppen, i punkter på medianerne som løber i et fast mønster over hele kroppen. Disse medianer nære og balancer alle kroppens funktioner: muskler, led, knogler, væsker, organer, temperatur, immunforsvar m.m.

Hvis man skal forklare det på en mere vestlig måde, vil det svare til at medianerne er nogle energibaner med punkter hvor der kan opstå blokeringer, eller punkter hvorfra man kan lede energien i andre retninger eller energibaner. Blokeringer vil f.eks. skabe for meget energi på den ene side og for lidt på den anden, med symptomer som smerter, ubehag og ubalancer i kroppen til følge.

Der udføreres akupunktur til gravide, med fokus omkring øret
Der tilbydes Cupper og Moxa

Cupper og Moxa

Som en del af de kinesiske behandlingsformer benyttes tillige sugekopper og Moxa. Sugekopper er specielt gode til meget spændte muskler, hvor massagen ikke helt kan løsne spændingen i musklen. Moxa er en form for røgelsespind, som bruges til at tilføre varme til specifikke akupunktur punkter. Jeg anvender kun Moxa til hjemmebehandling til hjælp af vending af barnet, hvis det ligger med numsen nedad før termin.

Akupunktur lindre smerter og ubehag

Lad akupunktur hjælpe dig af med smerter, spændinger og ubehag, så du kan genfinde din sundhed, livsglæde og indre styrke. Akupunktur kan anvendes til alle former for ubalancer, smerter og sygdom. 

Udover fysiske smerter kan akupunktur afhjælpe stress, depression, angst, menstruation og fertilitetsproblemer, graviditets- og overgangsalder gener – kvalme, opkastninger bækkenløsning, væske, søvnbesvær, hedeture m.m.

3 generationer (overgangsalder)

Fertilitetsbehandling

Det er ubeskriveligt svært og frustrerende når graviditeten ikke vil indtræde som ønsket og ofte efter utallige forsøg. Barnløshed – Fertilitetsbehandling kan for en del afhjælpes med akupunktur. Er man nået videre i forløbet og har brug for lægelig assisteret fertilitetsbehandling, kan denne behandling sideløbende understøttes med akupunktur med rigtig god effekt.

Akupunktur hjælper kroppen i balance så æggene modnes og frigives korrekt, samtidig med at slimhinden i livmoderen forberedes optimalt, så den er klar til at modtage det befrugtede æg.

Ved fertilitetsbehandling med IVF er det godt at støtte kroppen og kvindens velbefindende gennem hele forløbet, så den medicinske del bedst muligt kobles sammen med kroppens naturlige cyklus. Dette øger chancen for en vellykket graviditet.

Fertilitet behandling
Overgangsalder gener kan afhjælpes med akupunktur

Overgangsalder gener kan afhjælpes med akupunktur

Oplever du uregelmæssige menstruationer, pludselige hede stigninger, vaginal tørhed, søvnløshed, irritabilitet og humørsvingninger? Så er der effektiv hjælp at hente med akupunktur. Overgangsalderen kan påvirke kroppen på mange måder, og det er meget individuelt, hvordan den opleves.

Ny forskning viser, og flere og flere kvinder oplever, markant bedring med ingen eller færre hedeture og bedre søvn efter behandling med akupunktur. Nogle kvinder har kun brug for enkelte behandlinger andre har brug for flere og/eller tilbage vendende behandlings serier med halve eller års mellemrum.

Hør mere om akupunktur til gravide

Læs mere om akupunkturbehandling til afbalancering og modning af kroppen før fødslen samt fødselsstimulerende akupunktur her!
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om akupunktur til gravide, er du velkommen til at kontakte mig på telefon 25 39 66 04 eller send en e-mail til henny@isisklinikken.dk.

Scroll to Top