Styrk Dit Immunforsvar Med Veksle fodbad

Er du ikke til vinterbadning så lav dit eget minivinterbad med et veksle fodbad.

Tag 2 baljer og fyld den ene med varmt vand. Vandet skal være så varmt at du kun lige kan klare at kommer fødderne i uden af brænde dig. Den anden balje fyldes med iskoldt vand. Put gerne isterninger i.

Tag eventuelt en kedel med ekstra varmt vand med og stil ved siden af dig. På den måde kan du holde baljen med det varme vand rigtig varm under hele dit veksle fodbad.

 

Veksle Fodbad Step By Step

 

Start med at sætte i fødderne i det varme vand i cirka 3 minutter, derefter flytter du dem over i det kolde vand i cirka 20-30 sekunder. Så er det tilbage i det varme vand i 2 minutter og så slutter du i det kolde vand.

 

Hvis du altid har kolde fødder, tager du en ekstra gang i det varme vand og du slutter af i det varme vand efter du har været 2 gange i det kolde vand.

 

Efter veksle fodbad tager du varme sokker på, og hviler dig cirka 15 minutter eller går i seng.

 

Veksle Fodbad – Godt Ved Blærebetændelse

Veksle fodbadet kan laves, når det passer dig, og gerne flere gange om ugen. Er du ekstra kuldskær eller bange for, at du er ved at blive syg så lav det dagligt i en periode. Det er her godt at gøre det lige inden du går i seng. Har du lige nu eller har du lige haft blærebetændelse så lav det dagligt i en uges tid.

 

Kærlig hilsen

Jordemoder Henny Jensen - Isis Klinikken

 

Henny Jensen

Jordemoder & Akupunktør

Isis Klinikken

 

Book tid her >>>

 

 

 

 

Scroll to Top